Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Visningsträdgården


En bit utanför Skövde hittar du en oas på jorden, en varsamt renoverad 100-årig gård med jordbruksmark som närmaste granne. Här växer en visningsträdgård fram med en härlig blandning av stora generösa perennrabatter, gångar och trädgårdsrum med olika form och karaktär.  

Här finns över 200 olika dagliljor, ett 40-tal pioner, solhattar och andra perenner. Odling av grönsaker sker för husbehov och det som blir över finns till försäljning. I den lilla snittblomsodlingen finns det dahlior och många andra blommor. Gårdens handelsträdgård speglar ägarnas stora intresse för växter och det erbjuds ett brett sortiment av perenner, träd, buskar, pioner, klematis och sommarblommor. I ladan ligger butiken där inredning för trädgården och hemmet samsas i en härlig mix.    

Det finns gott om plats för medhavd fika. Under säsong erbjuds kaffe och glass till försäljning. Gästtoalett finns och hundar i koppel är välkomna. Parkering sker i direkt anslutning trädgården. Guidning erbjuds på svenska och engelska. Gångar och ytor är tillgängliga för rollator, för rullstol kan det bitvis vara svårare på grund av grusunderlaget. 

Följ oss på sociala medier för aktuell information Instagram sinnligtradgard Facebook Sinnlig Trädgård 

Hitta till oss: 

Sinnlig trädgård 

Gallegården 2 54291 Skövde 

Kör mot Varola kyrka och sväng av där det är  mot Storegårdsbyn. Kör cirka 250 meter på grusvägen ta av till höger, skyltat Sinnlig Trädgård.  

 

Vi tar gärna emot trädgårdsföreningar och grupper för att visa upp trädgården och att inspirera till mer trädgård. 

Maila förfrågningar till [email protected]